Nieuws

Nieuws

Nieuws
 
Binnenkort:
2017

Omdat er hard gewerkt en geschreven moet worden aan een nieuwe cabaret voorstelling zal Mylène de rest van '17 haar tijd voornamelijk  besteden aan de nieuwe voorstelling 'echte liefde. Samen met Lieneke Le Roux wordt er gehakt, geschreven, geploegd en gezwoegd en onder de regie van Marije Gubbels zullen Le Roux & d'Anjou vanaf februari 2018 te zien zijn in een slordige 60 theaters. De handen jeuken en het bloed kruipt waar het niet gaan kan....

Vlak nadat op 3 juni het doek viel voor de allerlaatste voorstelling van Powervrouwen 3 is Mylène begonnen met de opnames voor een nieuw seizoen van de SBS6 serie 'komt een man bij de dokter.' Deze succesvolle komische serie kwam helaas niet op de lijst van genomineerden van de Televiziering maar zal in het najaar van 2017 op de buis te zien zijn.


Op 11 april rond kwart voor 2 zal Mylène haar opwachting maken bij Radio Rijmond om wat reclame te maken voor de 'Powervrouwen.' Op 15 april spelen de dames namelijk in het geliefde Oude Luxor en er zijn nog kaarten....


Op 14 mei 2017 brengt Mylène samen met pianist Erik de Reus een 'Moerderdag concert' in Cantine Walhalla. Zij zullen alle moeders van de stad Rotterdam en ver daarbuiten in het zonnetje zetten. Samen met gastoptredens van Cystine Carreon en Harry-Jan Bus en onder leiding van een gerse gelegenheids band zullen zij alle moeders en hun echtgenoten en al hun kinderen in vervoering brnegen. Met serieus mooie liedjes en tranentrekkende meezingers.
Er zijn prijzen te winnen!


Recensies Powervrouwen III ;  http://www.musicalnieuws.nl/news/read/power-aan-de-powervrouwen-op-de-internationale-vrouwendag/1

https://theaterparadijs.nl/index.php/muziektheater/1848-powervrouwen-3-een-vrouwelijk-feestje

Cabaret.nl http://www.cabaret.nl/cabaretrecensies/cabaretrecensie/?Id=166

http://musicalsites.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=6257:krachtige-powervrouwen&catid=26&Itemid=137Na een succesvolle première van de 'Powervrouwen III' voorstelling op 8 maart in de Goudse schouwburg, (niet geheel toevallig op internationale vrouwendag!) toert Mylène met de 5 andere dames èn muziakant Wim Veenhof langs alle grote en middengrote zalen van het land.
Nog te zien tot en met 3 juni; komt dat zien!Op 27 januari zingt Mylène mee in het Rotterdams concert van de marinierskapel 'Toen wij niet uit Rotterdam vertrokken...' in het Nieuwe Luxor. Een concert waarin de Rotterdamse wals ten gehore wordt gebracht als ook de zeemansliederen van Katendrecht. Samen met o.a Eric Vloeimans, Richard Groenendijk en Harry-Jan Bus .

Maar iets daarvoor, op 16 januari begint het repetitie en maak proces van de laatste 'Powervrouwen' voorstelling....wederom onder de bezielende leiding van Bruun Kuijt zullen 'oud gedienden' Pamela Teves, Lieneke Le Roux, Cystine Carreon en 'nieuwkomers' Caitlin Baank en Willemien Slot er samen met d'Anjou een feest van proberen te maken! Met Wim Veenhof achter de vleugel moet dat wederom kunnen lukken...Voor de speellijst zie Agenda 'Komt dat zien'!2016

In november/december tourde Mylène mee met Richard Groenendijk en zijn succesvolle wintershow 'Midden in de winternacht' . Samen met een heerlijke band o.l.v Peter Groenendijk (geen familie...) haalde zij 5 sterren (!) binnen met een recensie in het AD en  stonden zij voor uitverkochte zalen in het land. Ze eindigden deze tour op tweede kerstdag nadat ze daar 14 keer voor een uitverkocht Oude Luxor Theater in hun vertrouwde Rotterdam hadden gestaan!
Succes fou, om met Ivo Niehe te spreken.....

En vanaf januari 2016 begint er weer een repetitie proces om aan de nieuwste en wellicht de laatste 'Powervrouwen' voorstelling te sleutelen. Onder de bezielende leiding van Bruun Kuijt zullen Pamela Teves, Lieneke Le Roux, Cystine Carreon en de 'jonkies' Caitlin Baank en Willemien Slot samen met d'Anjou (èn Wim Veenhof achter de vleugel) er alles aan doen om alle dames en die enkele heer een onvergetelijke avond te bezorgen! Komt dat zien....

2015


Op zaterdag 12 december is Mylène te gast in 'Koffietijd'.Samen met Loretta Schrijver loopt ze door het Boymans museum in Rotterdam om een kijkje te nemen bij de 'Bosch en Breugel' tentoonstelling. De uitzending zal vanaf 10 uur te zien zijn op RTL 4 .Op zaterdag 24 oktober zal Mylène geinterviewd worden bij Radio 5 . Rond 16.45 hangt zij aan de lijn in een uitzending van 'Theater van het sentiment' . In deze uitzending zal het jaar 1978 centraal staan, het jaar waarin de film 'Grease' uitkwam.


Na een repetitie proces van een aantal weken zijn sinds vorige week de try-outs begonnen van' Grease'. Aanstaande zondag, 13 september is er dan eindelijk de première in Tilburg en daarna zal Mylène het hele land doorkruisen als 'Miss Lynch' de strenge directrice van Rydell High.It's official; Mylène gaat meespelen in de musical Grease. Helaas niet als de nieuwe Olivia Newton-John maar in de kleine maar fijne rol van Miss Lynch.
De repetities zijn begonnen, de 1e try-out zal plaatsvinden op 3 september in Nieuwegein en de première is in Tilburg op 13 september.


Inmiddels zijn de eerste try-outs van 'Powervrouwen twee' achter de rug en er kan met een gerust hart gezegd worden dat het weer een heerlijke hilarische en ontroerende voorstelling is geworden!
Vol goede moed tourt Mylène samen met de andere actrices langs de theaters van Nederland.

Op 27 februari zal Mylène te gast zijn bij 'Koffietijd' op RTL 4 en op maandag 16 maart schuift zij aan bij Studio Max Live op NPO 1.


Op 12 januari begint Mylène aan haar eerste repetitie dag voor de Bostheaterproductie 'Powervrouwen twee' (Een revu van nu). Samen met Lieneke Leroux, Pamela teves, Cystine Carreon en Ziarah Janssen en Dieuwke Tönissen zullen de dames er weer een feest van proberen te maken. Onder regie van Bruun Kuijt en met muzikale begeleiding van Wim Veenhof moet dat weer kunnen lukken! Mylène is ook erg trots dat zij een aantal teksten heeft mogen leveren voor deze 'Powervrouwen 2' voorstelling.
Blog
Lief dagboek...
Agenda
Komt dat zien, komt dat zien!
Nieuws
Nieuw, nieuwer, nieuwst.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beeldmateriaal
Uit de oude doos...
Contact
Wie,wat,waar... en een waterpistool!
Mylene
Door de jaren heen...
Muziek
Ook heel leuk als cadeautje.
Social Media
Gewoon omdat het kan
Facebook Twitter