Lief dagboek...

Lief dagboek...

Lief dagboek...
 

Weer geen kilo kwijt !
10/12/2012
En dan zit je dus in het ziekenhuis bij de verpleegkundige die je gaat uitleggen wat de chemo behandeling zo'n beetje gaat inhouden. Heel verhaal natuurlijk want het is 12 weken dit en dan weer 12 weken dat en me zus en me zo en bijwerkingen van hier tot Tokio en ga d'r maar aan staan. En het schijnt dat ieder mens anders reageert op chemo, dus je weet het niet maar kaal worden, misselijk, vermoeidheid, ontstekingen hier en daar, het zit allemaal in het 'chemo pretpakket'. En net op het moment dat de verpleegkundige bij het hoofdstukje 'gewichtsverlies' is beland en ik denk;' oe! lichtpuntje!' zegt ze drie keer luid en duidelijk;  'Je valt er dus niet van af, van deze kuur! Mocht je denken 'ik ga afvallen' dat ga je dus niet want je valt er dus niet van af.......Kaal ja, kilo's eraf nee!' Ja zeg! Ontneem me ook nog m'n enige lichtpuntje! Net nu ik dacht, 'Ga ik eindelijk beter in m'n broeken passen, drie kilo eraf en niks geen dieet!' Zit ik wèèr in de hoek waar de klappen vallen....Heb ik dat !
2 Reacties | Reageren
Wallia   |   11/12/2012
hoi, mijn man zag je vandaag op tv en omdat ik ook zo fijn in zo'n soort situatie zit kijk ik op je blog, ik ga je volgen. 'n medestander op mijn eigen laptop, yeah!! Succes en sterkte!!
Anja van Wijk   |   28/02/2013
uh sorry! je voorstelling was erg leuk en goed!

Plaats een reactie

Uw naam
Uw reactie
Captcha
 
Blog
Lief dagboek...
Agenda
Komt dat zien, komt dat zien!
Nieuws
Nieuw, nieuwer, nieuwst.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beeldmateriaal
Uit de oude doos...
Contact
Wie,wat,waar... en een waterpistool!
Mylene
Door de jaren heen...
Muziek
Ook heel leuk als cadeautje.
Social Media
Gewoon omdat het kan
Facebook Twitter