Lief dagboek...

Lief dagboek...

Lief dagboek...
 

Retteketet hoera !
06/05/2013
 
4 Reacties | Reageren
Lisanne   |   06/05/2013
Wauw, superfijn!!!! Weer een hobbel genomen... En terecht dat, met 't oog op de neuropathie, de chemo gestopt is!! Ik weet uiteraard niet hoe (niet) fit je bent, maar ben je op de hoogte van het bestaan van (ons) oncologie-fysiotherapeuten? Zij helpen je graag met trainen, revalideren, coachen etc. Ook tijdens de chemo of Herceptin! Veel succes verder!!!!
Wilma van Ooijen   |   11/05/2013
Super meid , proficiat. Ik las zojuist je artikel in De Gelderlander en belandde daarna op je web pagina. Ook ik kreeg zo'n verkeerde kaart, alleen voor een andere regio in mijn lijf. Probeer het glas halfvol te houden! Heel veel succes met het vervolg van je behandeling .
adriaan van bladel   |   11/05/2013
Lieve Mylène, Ik volg je, professioneel en zakelijk, al sinds je programma 'Platina'. Wat je in dit programma laat zien en natuurlijk horen is... zo fantastisch... :-) Zelden ben ik tijdens een programma zó geraakt dat tranen in mijn ogen sprongen maar jij kreeg het vanavond in Roosendaal tot twee keer toe voor elkaar. Dank je wel; dank je wel voor al die prachtige nummers, voor je warme karakteristieke stem, voor de geweldige openheid die je betracht, het raakte me diep maar ik werd er ook heel gelukkig van. Ik wens je alle sterkte die je nodig hebt, maar ook heel veel speel- en zangplezier. Zal wel egoïstisch zijn denk ik, maar dan hebben wij het ook. Je bent een kanjer van een vrouw met een orgel van een stem! Nogmaals: dank je wel! met lieve groet, adriaan van bladel breda
arda   |   14/05/2013
Ben afgelopen vrijdag in isala geweest naar de voorstelling hufterproof. Ben veel in theater geweest maar nooit zo geraakt geweest. Groot respect voor Mylene om zo'n voorstelling neer te zetten. KLASSE.

Plaats een reactie

Uw naam
Uw reactie
Captcha
 
Blog
Lief dagboek...
Agenda
Komt dat zien, komt dat zien!
Nieuws
Nieuw, nieuwer, nieuwst.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beeldmateriaal
Uit de oude doos...
Contact
Wie,wat,waar... en een waterpistool!
Mylene
Door de jaren heen...
Muziek
Ook heel leuk als cadeautje.
Social Media
Gewoon omdat het kan
Facebook Twitter