Lief dagboek...

Lief dagboek...

Lief dagboek...
 

Over en sluiten
15/07/2013
Ik denk dat dit zomaar mijn laatste blogje wordt; Het zwaarste deel van mijn behandeling is achter de rug, de laatste chemo was twee maanden geleden en inmiddels ben ik druk bezig met mijn herstel. Twee keer per week trainen met een fysio en èen keer per week naar de 'mindfulness'  samen met andere chemo-klanten. De ergste woede over mijn lot is verdwenen, er groeit een egeltje op mijn hoofd, ik kan de boel weer enigszins overzien. En dus merk ik dat ik steeds minder behoefte heb aan mijn eigen blog. Uit woede en razernij ontstaan is het, nu de storm enigzins is gaan liggen, wel effe mooi geweest. De zon schijnt, er is weer ruimte voor andere dingen dan ziekenhuis bezoek, de noodzaak om te schrijven is voor nu  verdwenen. Voor nu, zeg ik bewust want het fokkertje dat kanker heet kan altijd terug keren natuurlijk. Dat hoop ik niet, maar daar hou ik vanaf nu wel rekening mee. Dan begint het hele gelazer weer van voren af aan en dan begin ik wie weet wel weer een blog?! Mijn pruik bewaar ik tenslotte ook nog in de kast. Diep verborgen, dat wel. Maar schoon gewassen en opgekapt. Want je weet het maar nooit, helaas......Niet te lang over nadenken; de zon schijnt, gaan maar weer! 
8 Reacties | Reageren
Ronald   |   18/07/2013
goedzo! Let the sun shine. We komen naar je kijken bij de nacht van de kaap! XXX liefs Ronald en Rene
Inge Veerkamp   |   18/07/2013
Geweldig Mylene, dit heb je toch maar gedaan! Warme groet, Inge Veerkamp
job schuring   |   18/07/2013
Voor het eerst je blog gelezen. Raar dat het op een mooi moment komt. Fijn voor je mylene! liefs job schuring
Frederique Jansen   |   24/07/2013
Lieve Mylene het ga je goed, bedankt dat ik mee mocht lezen. Hoop dat je nooit meer een blog hoef te schrijven:) Lieve groet Frederique Jansen
Elena   |   11/08/2013
Viva la vida !! :-)
  |   29/08/2013
Hoi mylene Dank je wel voor het delen van je ervaringen ! Fijn dat je weer aan het opbouwen bent. Ik zit zelf nog midden in de chemo's en herken veel. Hopelijk nooit geen blog meer!! En hopelijk van mij geen reactie meer van herkenning.. Vier het leven Groet Jacqueline van der heiden
Ellenberens@gmail.com   |   07/09/2013
Prijs je gelukkig, dat je een tweede kans krijgt. Ook al zie jij het wellicht niet zo. Je gaat nu mee in the flow van the Survivors, Carpe Diƫm!
Rian de Jonge   |   09/10/2013
Goed zo Mylene, Door moet je inderdaad. Zo nu en dan heb je ineens de behoefte om weer wat van je af te schrijven denk ik..dat heb ik zelf ook.Maar heel incidenteel. Het leven is wel in mijn kop veranderd, (op mijn kop ook, maar mijn haar is inmiddels, zoals jij het voordien altijd had kwa lengte) maar je kunt nu gewoon weer door. Ziek worden kan iedereen, dus ook wij moeten daar niet aan proberen te denken .. Succes, groeten Rian, nichtje Erik)

Plaats een reactie

Uw naam
Uw reactie
Captcha
 
Blog
Lief dagboek...
Agenda
Komt dat zien, komt dat zien!
Nieuws
Nieuw, nieuwer, nieuwst.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beeldmateriaal
Uit de oude doos...
Contact
Wie,wat,waar... en een waterpistool!
Mylene
Door de jaren heen...
Muziek
Ook heel leuk als cadeautje.
Social Media
Gewoon omdat het kan
Facebook Twitter