Lief dagboek...

Lief dagboek...

Lief dagboek...
 

Ik bevind mij hier.
30/11/2012
Ik doe dit niet om mee te surfen op de golf van 'Sta op tegen kanker!' ( prima actie natuurlijk, maar zoals ik me nu voel blijf ik er liever even bij zitten ). En ook niet om even lekker te gaan schreeuwen hoe zielig ik wel niet ben ( Dat ben ik heus, maar daar gaat het even niet om...). Maar om er 'iets' mee te doen, nu mij dit overkomt. Wat dat 'iets' precies is weet ik nog niet, maar lachen om mijn gepruttel of steun hebben aan mijn getob zou al mooi wezen. Omdat ik erover vertellen kan nu ik er middenin zit. Er is namelijk  afgelopen augustus  een begin stadium van borstkanker bij mij ontdekt. Een -gelukkig- kleine tumor die -nog gelukkiger- niet is uitgezaaid. Een tumor die  met een borst besparende operatie kon worden verwijderd maar die wel een bepaald aspect met zich meedroeg waardoor ik nog lang niet uitbehandeld ben. Een agressieve fuk tumor dus, met een eigenwijs ruk karaktertje waardoor alle zeilen moeten worden bijgezet om te zorgen dat het kleine huftertje nooit meer terug komt. Met chemo en herceptin en pillen en toestanden en wat niet al. En of die strijd gewonnen gaat worden weet ik natuurlijk niet. Vandaar dus die behoefte om mijn gedachten richting te geven via deze blog. Niet om hier een potje te gaan janken, ( dat doe ik heus wel hoor, maar niet hier ) maar om strijdbaar verslag te doen, met pit en humor als het effe kan. Omdat er helaas veel te veel mensen zijn die last hebben van hufter ziektes, groot en klein. En dat er een manier moet zijn om 'hufterproof' te raken en dat een mens ergens moet beginnen. Hier dus. Ik bevind mij hier.
4 Reacties | Reageren
michael   |   03/12/2012
Goed plan!
ronald kievit   |   03/12/2012
goed van je! liefs Ronald en Rene
Biene   |   03/12/2012
Ik ben voor je blog! En ik ga hem heel trouw volgen! Ik krijg er bijna zin in... maar dat klinkt eigenlijk heel raar gezien de situatie! x
Anouk   |   03/12/2012
En ik bevind me mentaal aan jou zijde! X

Plaats een reactie

Uw naam
Uw reactie
Captcha
 
Blog
Lief dagboek...
Agenda
Komt dat zien, komt dat zien!
Nieuws
Nieuw, nieuwer, nieuwst.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beeldmateriaal
Uit de oude doos...
Contact
Wie,wat,waar... en een waterpistool!
Mylene
Door de jaren heen...
Muziek
Ook heel leuk als cadeautje.
Social Media
Gewoon omdat het kan
Facebook Twitter